DE   NL
MENU

Niet alleen in de winter een belevenis voor het hele gezin

Meer dan alleen een skiverhuur in Winterberg: Dit is ons aanbod voor de zomer aan de Erlebnisberg Kappe

Skiverhuur, skilessen en skiliften: In de winter staat de belevenisberg Kappe garant voor puur skiplezier op de piste, adrenaline-kicks en competente service rondom de thema’s ski, snowboard en sleeën. Maar ook in de zomer heeft de belevenisberg een hoop te bieden. Is het u bij ons tijdens de wintervakantie goed bevallen? Nou, dan moet u eens terugkomen, als de sneeuw gesmolten is. Plezier voor het hele gezin is namelijk ook dan gegarandeerd.

Plezier & Action ook zonder sneeuw

De belevenisberg Kappe in Winterberg is tenslotte meer dan een berg met skipisten. In de zomer wordt hij vertoverd in een eldorado voor sportievelingen, kinderen en genieters. Wie bij voorbeeld in de winter op de smaak van razendsnelle afdalingen is gekomen, moet dat in de zomer niet missen. Onze zomer-rodelbaan is een belevenis voor het hele gezin. Meer dan 700 meter gaat het richting dal de diepte in. En daarbij kan ieder zo rodelen, als het hem of haar bevalt: Wie razend snel wil, legt de hendel helemaal naar voren, en wie liever voorzichtig gaat, trekt de hendel terug en geniet van een heerlijk rustige afdaling. Net als in de winter horen er natuurlijk ook bochten, bruggen en jumps bij.

Voor klein & groot

De zomerrodelbaan is onderdeel van het grote belevenisterrein. Vooral kinderen komen hier helemaal aan hun trekken: Zij kunnen zich op de trampolines en kinder-cars, bij minigolf of bij het baggeren ongeremd uitleven. En voor wie het wat sportiever wil, die vindt in ons klimbos “Kletterwald” nieuwe uitdagingen – daar kunt u flink hogerop, tot in de boomkruinen. In het bike-park zijn daarentegen handigheid, conditie en moed noodzakelijk. En met de Fly-Line vliegt u over het Bikepark.

Maar ook voor echte genotmensen precies het juiste

Wanneer u het liever wat rustiger heeft of eenvoudig alleen de schoonheid van het Sauerland wilt genieten, adviseren wij u ons panorama-restaurant en de belevenisbrug. Van hieruit heeft u een spectaculair uitzicht over Winterberg en het Sauerland. Dat kunt u met een tour in de Kappe-Express overigens nog eens preciezer bekijken. Met die rode trein kunt u dwars door Winterberg rijden.

Informeer u bij ons gewoon eens over ons zomers aanbod. Wij verhuren namelijk niet alleen ski- en snowboard-materiaal maar geven u ook graag advies voor een zomervakantie en een gezinsvakantie in het Sauerland.

+4929819296433
Schrijf een e-mail
Openingstijden