DE   NL
MENU

Ski- en snowboard-equipment en materiaal van topmerken

Optimaal geprepareerd verhuurmateriaal voor een zorgenvrije vakantie op de piste

Gewoon gemakkelijk in de auto stappen en die oude ski-uitrusting rustig in de kelder laten liggen. Bij ons krijgt u actuele ski’s, skiboots, snowboards, softboots en langlaufmateriaal van topmerken zoals Head, Rossignol, Fischer, Atomic of Salomon. Start zorgenvrij in het skiseizoen: maak gebruik van onze skiservice en profiteer van perfect geprepareerd materiaal. Optimaal op u ingestelde en goed onderhouden ski’s en snowboards zorgen voor meer veiligheid, controle en plezier op de pisten in Winterberg of in de loipe – een pluspunt voor uw veiligheid. Of u nu een beginneling, een gevorderde of een crack bent, ons geschoold personeel adviseert u ter plaatse en stelt het passend materiaal samen, precies zoals u het nodig heeft.

Meer informatie

De skischoen knelt, of het snowboard is toch te lang? Geen probleem bij Skiverhuur Brinkmann. Gehuurd materiaal kunt graag te allen tijde in een van onze filialen in Winterberg laten aanpassen, of zonodig omruilen.

En ook als het gewoon een glij-festijn met het gezin moet zijn, bij ons bent u op het juiste adres. Ook rodelsleeën, glijborden en rodel-zitjes voor de kleintjes alsmede handschoenen, mutsen, helmen en skibrillen, dat vindt u allemaal in ons sortiment.

Zo begint uw vakantie in Winterberg goed: huur ons materiaal gemakkelijk van thuis uit, u bespaart tijd ter plaatse en ook nog eens 10 procent op de normale prijs.

Overzicht van ons materiaal

  • Wij hebben topmerken zoals Rossignol, Völkl, Atomic, Fischer en Salomon in ons programma.
  • Kinderski’s hebben wij reeds vanaf 70 centimeter lengte en schoenmaat 23.
  • Snowboardboots krijgt u bij ons tot maat 50.
  • Skischoenen hebben wij zelfs tot maat 52.
  • Verder hebben wij mutsen, brillen en handschoenen in de verkoop.
+4929819296433
Schrijf een e-mail
Openingstijden