DE   NL
MENU

Pisten-plezier in het grootste skigebied van Sauerland

Bij de skiliften in Winterberg beleeft u grote pret ook onder de sterrenhemel.

Wanneer de ijskristallen in de nacht fonkelen, de sternen aan de hemel staan en de lucht ijskoud en helder is, dan is het moment voor een bijzonder skiplezier aangebroken. Want natuurlijk is alles bij de inval van de duisternis nog lang niet voorbij in het grootste skigebied van het Sauerland. In tegendeel: op enkele pisten van het Skiliftkarussell begint de pret dan pas echt. Bij geschikte sneeuwsituatie lokken iedere dinsdag en vrijdag van 18.30 tot 22.00 uur wel zo’n 14 verlichte pisten met een totale lengte van acht kilometer. Overigens worden al deze pisten kunstmatig besneeuwd en zo zijn ze dus sneeuwzeker. Bij Skiverhuur Brinkmann krijgt u uw skiuitrusting in het filiaal “am Herrloh” in deze tijd tegen gunstigere prijzen.

Alle andere liften zijn tijdens het winterseizoen van 9.00 tot 16.30 uur geopend. Welke skiliften in bedrijf zijn en op welke trajecten het vloedlicht aan is, leest u in ons liften-overzicht.

Groen signaleert: Hier is de lift in bedrijf en wellicht ook het vloedlicht. En dan luidt het motto: Hup de piste op, ofwel Ab auf die Piste!

Weten wat er gaande is

Liften en pisten in het Skiliftkarussell Winterberg

NaamLiftStaat
1 Astenstraße4er Sesselbahn
2 St. Georg Schanze2er Sesselbahn
3 Quick Jet6er Sesselbahn
5 Poppenberg I8er Sesselbahn
6 Büre-Herrloh6er Sesselbahn
7 Kleine Büre4er Sesselbahn
8 Büre Bremberg X-Press6er Sesselbahn
9 BrembergliftSchlepplift
10 Brembergkopf I6er Sesselbahn
10a/b Förderband Poppenberg IIFörderband
11 Brembergkopf II6er Sesselbahn
12 Rauher Busch4er Sesselbahn
13 NordhangSchlepplift
14 Kappe6er Sesselbahn
15 Panoramabahn4er Sesselbahn
16 Förderband KäppchenFörderband
17 Übungslifte Herrloh IBabylift
18 Übungslifte Herrloh IIBabylift
19 Übungslifte Herrloh IIIBabylift
21 Förderband KinderlandFörderband
22 Sürenberg8er Sesselbahn
23 LandalliftSchlepplift
24 Förderb. SchneewittchenFörderband
25 Schneewittchen6er Sesselbahn

Dagelijks voor u beschikbaar

En opdat u zich werkelijk gewoon en eenvoudig op uw trip naar het Sauerland kunt verheugen, hebben wij van Skiverhuur Brinkmann in Winterberg de complete service voor u gereed. In onze filialen rondom het Skiliftkarussell Winterberg vindt u alles wat u voor de perfecte dag op de piste nodig heeft: Bij ons kunt u tegen een gunstig tarief een complete ski-uitrusting huren. Ski’s, snowboards, langlauf-ski’s, carving-ski’s, helmen, boots en veel andere benodigdheden staan goed onderhouden voor u klaar. Wilt u geen tijd verliezen, dan kunt u uw uitrusting al online geheel naar uw wensen samenstellen. Vanzelfsprekend wordt die ter plaatse nog eens door ons vakpersoneel individueel aangepast.

In het winterseizoen staan wij u dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur ter beschikking. U vindt onze skiverhuur op vijf locaties in Winterberg. Naast de verhuur van ski’s en sleeën bieden wij u in ons filiaal “am Herrloh” ook nog een depot aan. Daar vindt u afsluitbare depot-kasten, waarin u uw materiaal veilig kunt opslaan en laten drogen. Deze service is voor klanten van onze verhuur natuurlijk kosteloos.

Het kan beginnen

Begin nu reeds uw winteravontuur in het Sauerland en boek uw uitrusting voor skiën, snowboarden, langlaufen of rodelen en sleeën in Winterberg. Wij van Skiverhuur Brinkmann zijn uw competente partner bij alle vragen rondom Wintersport en skiën in het Sauerland.

+4929819296433
Schrijf een e-mail
Openingstijden