DE   NL
MENU

Onze openingstijden

Dagelijks skiverhuur en service in Winterberg

Vanzelfsprekend, dat in het grootste skigebied van het Sauerland ook de grootste service wordt geboden – en dat ook nog eens dagelijks. Tijdens het seizoen zijn wij ‘s maandags tot ‘s zondags voor u aanwezig. Online kunt u uw ski-, snowboard- of langlauf-equipment zelfs de klok rond boeken. Die moet dan alleen nog in een van onze filialen bij het Skiliftkarussell Winterberg worden aangepast, en dan kan de pret al beginnen.

In het winterseizoen zijn wij dagelijks vanaf 8.30 uur voor u geopend.

Onze specialisten adviseren u graag op nde volgende tijden:

  • Filiaal 1 – Skigebied Kappe – Kapperundweg 3 – 10 m van de skipiste – gesloten
  • Filiaal 2 – Hostel Erlebnisberg Kappe – Am Waltenberg 89 – 350 m van de skipiste – gesloten
  • Filiaal 3 – Am Herrloh / Hotel Brabander – Am Waltenberg 69 – 50 m van de skipiste – Geen onlineboeking – gesloten
  • Filiaal 4 – Industriegebied Remmeswiese 28 – 400 m van de skipiste – gesloten
  • Filiaal 5 – Industriegebied Remmeswiese 1 b – 200 m van de skipiste – gesloten
Panoramakarte-Skiliftkarussell-Winterberg-1-e1481545722529

Goede service is voor ons het A en O. Wie naar ons in de skiverhuur komt, krijgt het rondom-zorgeloos-pakket. Wij stellen voor u snel uw uitrusting samen, die individueel op uw wensen is afgestemd. Niet voor niets zijn wij een met vier sterren gecertificeerd skiverhuurbedrijf. Bovendien kunt u gebruik maken van onze ski- en snowboard-service. Want, alleen omdat de deuren gesloten zijn, betekent dat nog lang niet, dat wij niet meer voor u werken. In tegendeel: wanneer u ’s avonds uw ski’s, snowboards of rodelsleeën brengt, prepareren wij ze gedurende de nacht voor u. En daarvoor gebruiken wij de modernste machines. De volgende morgen kunt u uw equipment dan weer bij ons ophalen en meteen weer pure sneeuwpret op scherpe kanten beleven.

Overigens: alle filialen van Skiverhuur Brinkmann in Winterberg zijn centraal gelegen. Dat betekent, dat u direct bij ons voor de deur parkeert en van hier uit direct met de lift op de skipiste kunt. Zelfs voor bussen is er voldoende parkeerplaats. Buiten het huren van ski’s en snowboards kunt u zich hier ook voor skilessen opgeven en natuurlijk in de plaatselijke gastronomie voor uw dag in Winterberg sterken.

Zo is skiën in het Sauerland puur plezier!

+4929819296433
Schrijf een e-mail
Openingstijden